Horúca čokoláda - Tmavá čokoláda Callebaut
Najjemnejšia belgická čokoláda, z ktorej sa vyrába tá najlepšia horúca čokoláda.
Tmavá čokoláda obsahuje:
- 57.6% kakaová hmota najvyššej kvality
- 0% mlieko (môže obsahovať stopy)
- Prírodná vanilka, Cukor, Sójový lecitín
Tmavá čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Čokoláda je Kosher
. Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Táto skvelá tmavá čokoláda je vyrobená z:
- najlepšie výberové kakaové bôby
- prírodná vanilka
- 100% kakaovej masy
Skladom (ihneď k odberu)
Horúca čokoláda - použitie
Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Vhodná čokoláda do kávovaru. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality s jemnou vôňou vanilky.
Horúca čokoláda je skvelá aj na doma, na slávnostné aj všedné dni.
Horúca čokoláda - recept na prípravu
Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.
Na prípravu nápoja nie je potrebný žiadny špeciálny prístroj, horúca čokoláda sa dá pripraviť aj v mikrovlnke.
V reštauráciach, kaviarňach a baroch je možné čokoládu pripraviť aj v kávovare na tryske na paru.
Z 1kg belgickej čokolády je možné pripraviť 20 šálok horúcej čokolády na pitie.
Horúca čokoláda sa pripravuje z kúskov pravej belgickej čokolády!!! Nie je to žiadny prášok ani puding!