Prijímame objednávky
a expedujeme tovar každý deň.

Zavrieť

Česky - horká čokoládaSlovensky - horúca čokoláda

Horúca čokoláda tmavá









Napíšte nám

* Meno: 
* E-mail: 
* Správa: 


* Ľudská kontrola: 
Číslo 37 je


Horúca čokoláda - Tmavá čokoláda Callebaut

Najjemnejšia belgická čokoláda, z ktorej sa vyrába tá najlepšia horúca čokoláda.

Tmavá čokoláda obsahuje:

  • 57.6% kakaová hmota najvyššej kvality
  • 0% mlieko (môže obsahovať stopy)
  • Prírodná vanilka, Cukor, Sójový lecitín

Tmavá čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Čokoláda je Kosher Kosher čokoláda. Alergény sú vyznačené hrubým písmom.

Táto skvelá tmavá čokoláda je vyrobená z:

  • najlepšie výberové kakaové bôby
  • prírodná vanilka
  • 100% kakaovej masy


Skladom (ihneď k odberu)


Horúca čokoláda - použitie

Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Vhodná čokoláda do kávovaru. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality s jemnou vôňou vanilky.

Horúca čokoláda je skvelá aj na doma, na slávnostné aj všedné dni.


Horúca čokoláda - recept na prípravu

Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.

Na prípravu nápoja nie je potrebný žiadny špeciálny prístroj, horúca čokoláda sa dá pripraviť aj v mikrovlnke.

V reštauráciach, kaviarňach a baroch je možné čokoládu pripraviť aj v kávovare na tryske na paru.

Z 1kg belgickej čokolády je možné pripraviť 20 šálok horúcej čokolády na pitie.

Horúca čokoláda sa pripravuje z kúskov pravej belgickej čokolády!!! Nie je to žiadny prášok ani puding!